Naši partneri uključuju vrhunske brandove kožne galanterije i Hi-Fi opreme - Picard Hrvatska i Hi-Fi trgovinu Nove boje zvuka.

Nove Boje Zvuka

Hi-Fi trgovina Nove boje zvuka je vodeći dobavljač vrhunske Hi-Fi opreme. Njihov stručni tim entuzijasta i audiofila skrbi o odabiru najboljih proizvoda koji pružaju izvanredan zvuk i audio doživljaj. Njihova ponuda obuhvaća vrhunske audio sustave, zvučnike, slušalice i druge audio komponente poznatih svjetskih brandova. Suradnja s Hi-Fi trgovinom Nove boje zvuka omogućuje nam da našim klijentima pružimo vrhunsku audio opremu koja zadovoljava najzahtjevnije audio potrebe.

Picard Hrvatska

Picard Hrvatska je renomirana tvrtka specijalizirana za kožnu galanteriju. Njihova strast prema izvrsnosti i posvećenost kvaliteti vidljivi su u svakom komadu njihovih proizvoda. Bezvremenski dizajn, ručna izrada i vrhunska koža kombiniraju se kako bi stvorili elegantne torbe, novčanike i druge dodatke koji ističu stil i eleganciju svakog nositelja. S ponosom surađujemo s Picard Hrvatskom kako bismo našim klijentima ponudili vrhunsku kožnu galanteriju koja pruža iznimnu kvalitetu i estetiku.