Dobrodošli u Koferi.hr, vaš novi online dućan za putnu prtljagu! Ovdje smo kako bismo vam olakšali život kada je u pitanju odabir kvalitetne putne prtljage. Naša misija je ponuditi vam najbolji izbor kofera i drugih putnih torbi, uz vrhunsku kvalitetu i konkurentne cijene.

Kao zastupnici vodećih svjetskih brandova poput Travelite, Titan i MiaMily nudimo vam najnovije i najmodernije modele kofera, putnih torbi i drugih putnih dodataka. Naš asortiman proizvoda se stalno nadopunjuje kako bismo uvijek imali najbolju ponudu za naše kupce.

Naš tim stručnjaka za putnu prtljagu stoji vam na raspolaganju kako bismo vam pomogli odabrati savršenu prtljagu za vaše putovanje. Bez obzira putujete li na kratki vikend izlet ili na dugotrajno putovanje, mi imamo savršeni kofer za vas.

Hvala vam što ste odabrali Koferi.hr pri odabiru vaše putne prtljage. Nadamo se da ćete uživati u kupovini kod nas i da ćemo vam pomoći da svoje putovanje upotpunite sa savršenom prtljagom baš za svakoga.

 

Naše vrijednosti.

  1. Kvaliteta - Naša najviša vrijednost je kvaliteta. Ponosimo se što surađujemo s najpoznatijim svjetskim brendovima u industriji putne prtljage kako bismo osigurali da naši kupci dobiju samo najbolje.
  2. Korisnička usluga - Naš tim stručnjaka za putnu prtljagu uvijek je na raspolaganju kako bismo pomogli našim kupcima u odabiru savršene prtljage za njihove potrebe.
  3. Pouzdanost - Kao vaš pouzdani partner za putovanja, jamčimo vam da ćemo učiniti sve što je u našoj moći kako bismo osigurali da vaša putna prtljaga bude pouzdana i kvalitetna.
  4. Konkurentne cijene - Naša ponuda putne prtljage i dodatne opreme je dostupna po konkurentnim cijenama, kako bismo osigurali da naši kupci dobiju najbolju vrijednost za svoj novac.
  5. Održivost - Zalažemo se za održivost i čuvanje okoliša. Stoga surađujemo samo s brendovima koji imaju snažne politike održivosti i nastojimo smanjiti naš utjecaj na okoliš kroz naše poslovanje.

 

Koferi.hr - jer smo mi vaš pouzdani
partner za putovanja koji nudi kvalitetnu putnu prtljagu po konkurentnim
cijenama. Zastupamo vodeće svjetske brendove u industriji putne
prtljage i naš asortiman proizvoda se stalno nadopunjuje kako bismo
uvijek imali najnovije modele za naše kupce. Naš tim stručnjaka za putnu
prtljagu stoji vam na raspolaganju kako bismo vam pomogli odabrati
savršenu prtljagu za vaše putovanje. Nudimo brzu i pouzdanu dostavu, te
smo posvećeni održivosti i zaštiti okoliša. Pronađite nešto za sebe na Koferi.hr
Putujte praktično i sa stilom.

 

Kako do nas?